Despre noi

Istoric

SC ERIC BIOREMEDIERE OIL a preluat activitatea de la SC DALASOIL SRL in urma transferului Autorizatiei Integrate de Mediu pe baza Deciziei de Transfer nr 13362 din 10.12.2015

DalasOil a fost una dintre cele mai vechi si mai bine echipate societati la nivel national ce furniza servicii complete de ecologizare si eliminare deseuri periculoase si nepericuloase.

Fundatia societatii noastre se bazeaza pe onestitate, munca si etica in afaceri. Angajatii nostri si-au asumat aceleasi principii in viata si, in consecinta, sunt reponsabili pentru succesul si dezvoltarea continua a companiei.

Fondatorul societatii, Mihalache Emanuel, are o vasta experienta in procesarea si eliminarea reziduurilor petroliere, ecologizarea batalurilor istorice si a solurilor contaminate.

In anul 2001, datorita dezvoltarii companiei cat si expansiunii domeniului de ecologizare si eliminare reziduuri, este infiintata societatea Dalasoil Ploiesti. Primul beneficiar al serviciilor noastre de ecologizare a fost Petrotel Lukoil SA, pentru eliminarea finala si ecologizarea a doua batale cu reziduuri petroliere. 

Instalatia de procesare a reziduurilor petroliere a fost amplasata in incinta Rafinariei Lukoil (autorizatie de mediu 465/2003). Sub stricta supraveghere a Agentiei pentru Protectia Mediului, in anul 2003 s-a predat amplasamentul ecologizat pentru integrarea in cadrul natural.

Dezvoltarea domeniului reciclarii si recuperarii reziduurilor petroliere, determina incheierea unui parteneriat cu societatea olandeza Solid Control Services. Acest parteneriat conduce la procesarea unor cantitati mari de reziduuri petroliere (33.000 m3) si recuperare de hidrocarburi.

In anul 2003 datorita modificarii si armonizarii legislatiei, implicit a Codului Fiscal, Dalasoil s-a autorizat ca ANTREPOZIT FISCAL DE PRODUCTIE IN DOMENIU, in vederea comercializarii produselor rezultate din recuperarea de hidrocarburi.

Managementul deseurilor, Calitatea serviciilor noastre, Seriozitatea specialistilor implicati au dus la castigarea licitatiilor si incheierea altor contracte cu Lukoil, de ecologizare batale, cu recuperare de hidrocarburi si eliminare finala a deseurilor.

Pentru aceste noi contracte/aplicatii, domnul Mihalache Emanuel a dezvoltat, a brevetat si implementat: „Instalatie si procedeu pentru prelucrarea reziduurilor petroliere” (brevet nr. 123197/2008) si „Procedeu de Preluare si Transport al deseurilor solide/semisolide utilizand macara turn cu brat rotativ”, adaptand si utilizand totodata graifer electrohidraulic. In prezent, instalatia de procesare si reciclare a reziduurilor petroliere este cea mai mare si completa instalatie din Romania, intinzandu-se pe o suprafata de 20.000 m2.

Cercetarea si Implicarea efectiva a fondatorului societatii in dezvoltarea tehnologica a echipamentelor din domeniul reciclarii si ecologizarii a determinat implementarea unei instalatii de desorbtie termica. Tehnologia acestei instalatii, denumita Cuptor de Desorbtie Termica, este in prezent in curs de brevetare la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci.

Viziune

Viziunea Eric Bioremediere Oil este de a furniza servicii de calitate, de a stabili standarde de calitate in recuperarea si reciclarea deseurilor si de a oferi solutii viabile de valorificare si/sau reutilizare.

Misiune

Este misiunea noastra de a fi lider de piata in furnizarea solutiilor competitive si de a dezvolta sisteme profesionale in reciclarea si tratarea deseurilor. In dezvoltarea solutiilor si sistemelor, DalasOil doreste sa indeplineasca continuu nevoile clientilor si in acelasi timp sa se concentreze pe factorul cost-eficienta.

DalasOil pretuieste relatiile profesionale de lunga durata cu clientii nostri, bazate pe incredere mutuala, pe schimb de Know-how si experienta.

Investii

Dezvoltarea continua a segmentului de mediu cat si a tehnologiilor au determinat investitii in echipamente de ultima generatie in recuperare, tratare si eliminare deseuri.

Astfel, in perioada 2003-2007 sunt realizate primele investitii in tehnologii performante pentru achizitia unor echipamente profesionale cum ar fi centrala termica, macarale cu graifer, statie de tratare a apei uzate, rezervoare de stocare hidrocarburi recuperate etc.

Continuand politica de investitii, in 2007-2008 are loc o noua etapa de modernizare tehnologica, prin achizitionarea de instalatii de procesare si deshidratare prin centrifugare a produselor petroliere si statie de receptie reziduuri petroliere lichide.

In raport cu exigentele pietei de tratare si eliminare deseuri, Planul de Investitii nu se opreste ci din contra este continuat in anul 2011, pentru achizitionarea unei Instalatii de Desorbtie Termica. Scopul acestei tehnologii este de a realiza recuperarea hidrocarburilor din soluri contaminate si in acelasi timp de a trata solul pana la gradul de refolosire fara risc de contaminare a mediului.

Investitiile in prezent se axeaza pe achizitia unei Instalatii de Tratare si Epurare Ape Uzate Industriale si pe achizitia si modernizarea unui laborator de monitorizare si investigatii analitice a deseurilor. Apele uzate ce vor fi tratate utilizand Instalatia de de Tratare si Epurare vor fi incadrate conform legislatiei in vigoare si, bineinteles, conform NTPA 001.

Prin aplicarea si implementarea cu succes a Planului de Investitii, managementul societatii a hotarat, pentru prezent si viitor, expansiunea societatii in afara tarii si orientarea catre marii generatori de deseuri petroliere din spatiul ex-sovietic.

Diplome

ListaFirme.ro

Locul 1 in Top Profit Romania 2019 - Top pentru Romania Microintreprinderi, domeniul 3822: Tratarea si eliminarea deseurilor periculoase
Bucuresti, 2019

ListaFirme.ro

Locul 1 in Top Afaceri Romania 2022 - Top pentru Romania Microintreprinderi, domeniul 3822: Tratarea si eliminarea deseurilor periculoase
Bucuresti, 2022